Workshop effektiv oppgavehåndtering

Kurs > MS Teams

Ønsker du bedre oversikt, kontroll og mer effektiv oppgavehåndtering på egne gjøremål eller i prosjekter? I dette kurset lærer du hvordan alle i teamet kan få en enklere og mer effektiv hverdag ved å ta i bruk Teams til oppgavestyring.  Kurset gjør deg bevisst på gevinstene du kan oppnå ved å utnytte mulighetene i Teams og hvordan du kan ta dem i bruk i en hektisk hverdag. Med M365/Teams blir du bedre i stand til å samhandle og få oversikt over oppgaver som skal gjøres og enkelt følge med på status. Du lærer også prinsipper for effektiv oppgavehåndtering basert på den anerkjente arbeidsmetodikken GTD (Getting Things Done). Kurset varer i ca. 1,5 time, og består av praktiske demonstrasjoner og åpen dialog med instruktør og øvrige deltakere. 

Målgruppe 
Daglig ledere, avdelingsledere, IT-ansvarlige 

Læringsmål
Gjøre hverdagen enklere ved å ta i bruk relevante verktøy for effektiv dokumenthåndtering.  Bli mer produktiv og få bedre oversikt og kontroll. 

Forkunnskaper 
Workshopen krever ingen spesielle forkunnskaper, men det er en fordel med en grunnleggende kjennskap til M365/Teams.

Agenda

  • Presentasjon av deltakerne og målet med workshopen
  • Hva er effektiv oppgavehåndtering
  • Microsoft To Do
  • Microsoft Planner
  • Smart måte å bruke To Do og kalender i Outlook
Workshopen kjøres i små grupper på 5 deltakere. Du får muligheten til å fortelle om behovene til din bedrift og eventuelle utfordringer som dere har opplevd.
Workhopen ledes av senior prosjektledere hos AGS IT-partner som har mange års erfaring innen samhandling.
Påmelding

Praktisk informasjon

Dato
13 September, 09:00 - 10:30

Sted
Online

Pris
1300,- pr deltaker