Nettvakt

En virtuell brannmur som passer på deg og beskytter nettleseren din uansett hvor du jobber. Cisco Umbrella er en effektiv løsning for beskyttelse mot trusler på Internett

Fra kr 39,-

Sikkerhets
prinsipper

Løsningen tar utgangspunkt i de fire grunnprinsippene for datasikkerhet som er utarbeidet av NSM (Nasjonal Sikkerhets Myndighet)

Tjenesten dekker 7 viktige områder i grunnprinsippene. Løsningen beskytter nettleseren mot trusler og angrep fra Internett

Derfor bør du bruke Nettvakt

Den virtuelle brannmuren i nettvakt-løsningen følger deg og passer på deg uansett hvor du jobber. Når brannmuren på kontoret ikke når deg, vil Nettvakt tjenesten sikre deg enten du bruker mobil eller PC.

 • Forhindrer dataangrep
 • Brannmur der du er
 • Gjør nettleseren sikker
 • Sikker fra hjemmekontoret
 • Beskytter mobile enheter
 • Beskytter PC og Mac
En person som ser på mobilen - Nettvakt
Remi Piekarski

Surf sikrere og raskere på nettet

«Du stopper datalekkasje og skadelige programvarer fra å infisere enheter via nettleser når du er på nettet. I tillegg kan Nettvakt forbedre ytelsen til Cloud baserte applikasjoner som du bruker med opptil 33%»

Remi Piekarskie
Teknisk konsulent

Dette får du med Nettvakt tjenesten

Nettvakt løsningen er bygget på Cisco Umbrella som er en virtuell brannmur som effektivt beskytter nettleseren på PC, Mac og mobile enheter mot trusler og malware på internett. Cisco Umbrella er den raskeste og enkleste måten å beskytte alle brukerne dine på få minutter. Fordi tjenesten er levert fra skyen, er det ingen maskinvare å installere eller programvare å oppdatere manuelt.

Farlige nettsteder

Cisco Umbrella gir deg beskyttelse mot skadelige nettsteder og nedlastninger. Tilgangen til nettsteder som er kjent for å spre malware, ransomware og andre trusler blir automatisk blokkert.

Mobile enheter

Hvis du har brukere som arbeider eksternt eller bruker mobile enheter, gir Cisco Umbrella beskyttelse uavhengig av hvilken type enhet du har og hvor enhetene er tilkoblet.

Uønsket innhold

Du kan begrense tilgangen til bestemte typer nettsteder som du ikke ønsker at brukere skal besøke.

Blokkere trusler

Cisco Umbrella er kjent for å blokkere trusler før de når bedriftsnettverket ditt ved å utføre DNS-basert sikkerhet.

Trusselintelligens

Tjenesten har tilgang til trusselintelligens fra Cisco Talos, som er en av de mest anerkjente trusselintelligens organisasjonene i verden.

Malware og botnet

Løsningen kan oppdage og blokkere tilkoblinger til kompromitterte servere som brukes av botnett og andre skadelige aktører.

PC og Mac

Cisco Umbrella beskytter både PC og Mac uavhengig av hva slags nettleser du bruker i bedriften.

Brannmur

Logger all aktivitet og blokkerer uønsket trafikk ved hjelp av IP-, port- og protokollregler.

Pakker og priser

Nettvakt Standard

kr 39,-

Månedlig abonnement pr. bruker

 • Cisco Umbrella Essentials
 • For PC, Mac og Mobile enheter
 • Bruker kan ha flere enheter
 • Web filtrering
 • Sikker nettgateway
 • DNS-layer security
 • Deep domain, IP, and ASN data
 • Etablering fra 2.990,-


*Tjenesten er inkludert i Smart Bedrift

Nettvakt Premium

kr 59,-

Månedlig abonnement pr. bruker

 • Cisco Umbrella Advantage
 • For PC, Mac og Mobile enheter
 • Bruker kan ha flere enheter
 • Web filtrering
 • Sikker nettgateway
 • DNS-layer security
 • Deep domain, IP, and ASN data
 • Etablering fra 2.990.-


*Tjenesten har ingen binding eller etablering

Fordelen med en Cisco partner

AGS er en sertifisert Cisco Meraki partner som oppfyller de årlige kravene til Cisco på kompetanse, leveranse og kundetilfredshet.

Som Small Business Specialized partner har vi en unik erfaring som vi kan gi deg på nettverk og sikkerhet for bedrifter opptil 300 brukere.

Bilde tatt ovenfra og ned med en person som jobber foran skjerm - Nettvakt
Cisco partner logo - Nettvakt

Slik får du nettvakt

Nettvakt løsningen settes opp for deg av våre Cisco ekspert. Vi hjelper deg med å lage en sikkerhets policy, sette opp tjenesten i skyen og rulle den ut til brukerne dine på PC, Mac og mobile enheter.

1

Etablering

Vi oppretter og klargjør bedriften din med anbefalte sikkerhetsinnstillinger i vår skybaserte administrasjonsportal.

2

PC og Mac

Oppsett på PC og Mac rulles ut via vårt kundesenter. Her benytter vi enten Intune i Microsoft 365 eller vår egen løsning.

3

Mobile enheter

Vi setter opp tjenesten på mobile enheter via en app som installeres på enheten.

Ofte stilte spørsmål

Cisco Umbrella er en nettverks sikkerhetstjeneste som tilbyr beskyttelse mot trusler på Internett. Her er 10 grunner til hvorfor du bør bruke løsningen i bedriften din.

 1. Beskyttelse mot skadelige nettsteder: Cisco Umbrella gir deg beskyttelse mot skadelige nettsteder og nedlastninger. Det blokkerer tilgangen til nettsteder som er kjent for å spre malware, ransomware og andre trusler.
 2. Filtrering av uønsket innhold: Hvis du vil begrense tilgangen til bestemte typer nettsteder, for eksempel sosiale medier eller underholdningsnettsteder, kan Cisco Umbrella hjelpe deg med å implementere innholdsfiltrering.
 3. Malware- og botnettblokkering: Cisco Umbrella kan oppdage og blokkere tilkoblinger til kompromitterte servere som brukes av botnett og andre skadelige aktører.
 4. Sikkerhet for mobile enheter: Hvis du har ansatte eller brukere som arbeider eksternt eller bruker mobile enheter, gir Cisco Umbrella beskyttelse uavhengig av hvor enhetene er tilkoblet.
 5. Enkel administrasjon: Cisco Umbrella tilbyr en skybasert administrasjonskonsoll som gjør det enkelt å konfigurere og administrere nettverkssikkerhet på tvers av enheter og steder.
 6. Forebygging av trusler før de når nettverket: Cisco Umbrella er kjent for å blokkere trusler før de når bedriftsnettverket ditt ved å utføre DNS-basert sikkerhet. Dette gir deg en ekstra beskyttelseslag.
 7. Trusselintelligens: Tjenesten har tilgang til trusselintelligens fra Cisco Talos, som er en av de mest anerkjente trusselintelligens organisasjonene i verden. Dette hjelper deg med å holde deg oppdatert på de nyeste truslene.
 8. Rapportering og innsikt: Du kan få tilgang til detaljert rapportering og innsikt i nettverksaktiviteten, noe som hjelper deg med å forstå trusselbildet og ta informerte beslutninger om sikkerhet.
 9. Skalerbarhet: Cisco Umbrella kan skaleres etter behov, slik at det passer for både små og store organisasjonsmiljøer.
 10. Compliance-krav: Hvis du er underlagt spesifikke sikkerhets- eller personvernkrav, kan Cisco Umbrella hjelpe deg med å oppfylle disse kravene.

Ja, det kan du!

Du betaler pr. bruker pr. måned og brukeren kan benytte tjenesten på flere enheter samtidig for prisen av abonnementet. F.eks kan en bruker benytte løsningen både på mobil og på PC, men betaler kun for en bruker.

Cisco Umbrella er lisensiert per sete. Et sete er definert som en Internett-tilkoblet bruker som kan ha tilgang til tjenesten. Seter teller er uavhengig av antall enheter eller endepunkter som er beskyttet.

Du betaler 2.990,- pr. bedrift for å etablere tjenesten for brukerne dine.

Nei, tjenesten har ikke bindingstid. Abonnerer du på løsningen betaler du pr. mnd og kan si opp tjenesten når du vil. Løsningen vil være aktiv ut måneden du har betalt for.

Ja, det kan du.

Har du nettverksutstyr eller brannmur fra Cisco Meraki kan du enkelt integrere Nettvakt tjenesten med din eksisterende løsning.

Cisco Umbrella kan beskytte ditt trådløse nettverk fra Meraki mot trusler for Wi-Fi-tilkoblinger. Den tilbyr den enkleste og raskeste måten å beskytte alle brukere på Wi-Fi-nettverket. Løsningen beskytter ansatte og gjester som har tilgang til internett fra trådløse tilgangspunkter. Ved å håndheve sikkerhet på DNS-laget, stoppe tilkoblinger til usikre nettsteder og passe på at ondsinnede filer aldri blir lastet ned.

Kontakt oss

Åpningstider

Mandag – Fredag: 08.00 – 16.00

Send oss gjerne en melding ved å fylle ut kontaktsskjemaet, så kontakter vi deg så fort vi er ledige.