Phishing test og sikkerhetstrening

Vi hjelper deg med å forbedre din IT-sikkerhet ved å teste simulerte phishing angrep, og øke sikkerhetsbevisstheten med opplæringen til dine ansatte

Fra kr 1.790,-

Sikkerhets
prinsipper

Løsningen tar utgangspunkt i de fire grunnprinsippene for datasikkerhet som er utarbeidet av NSM (Nasjonal Sikkerhets Myndighet)

Tjenesten dekker 3 viktige områder i grunnprinsippene. Løsningen utfører phishingtest og opplæring for å vurdere hvor godt en organisasjon kan gjenkjenne og håndtere phishing-forsøk

Derfor er sikkerhetstrening viktig

80% av alle phishing-forsøk og dataangrep foregår via e-post. Derfor er det så viktig at ansatte får opplæring som hjelper med å enklere identifisere og unngå å bli lurt av farlige linker og vedlegg.

 • Forhindrer vellykkede datangrep
 • Beskyttelse av dine kunders data
 • Forbygge indentitetstyveri
 • Forhindre datalekkasje
 • Beskytte forretningshemmeligheter
 • Øke bevissthet om sikkerhet
Kristian jobber forran skjerm
Anne Karine Børnick

Sikrere bedrift med sikkerhetsbevisste ansatte

«Med phishing-tester og opplæring av de ansatte reduserer du sannsynligheten for vellykkede phishing-angrep, og beskytter organisasjonens sensitive data og omdømme. Det opprettholde kontinuiteten i virksomheten ved å forebygge potensielle datainnbrudd, og unngå kostbare cyberangrep og datalekkasjer.»

Anne Karine Børnick
Daglig leder

Dette får du med phishing test og opplæring

Løsningen forsøker å lure brukeren til å utføre handlinger som kan være skadelige, for eksempel å klikke på skadelige lenker, laste ned ondsinnet programvare eller avsløre sensitive informasjoner som brukernavn og passord. Opplæring hjelper deg med å identifisere og unngå phishing-forsøk ved å forhindre at ansatte deler sensitive data med angripere

Simulerte phishing-e-poster

Sikkerhetsteamet fra AGS designer falske phishing e-poster som ligner på de typiske phishing-forsøkene som ansatte kan motta. Testene kan omfatte nye og eksisterende ansatte.

Måling av resultat

Tjenesten overvåker hvordan de ansatte responderer på e-posten. Dette inkluderer å se om noen klikker på lenker, deler informasjon eller rapporterer e-posten som mistenkelig.

Phising test

Du får en simulert sikkerhetstest som utføres automatisk for å vurdere og forbedre sikkerhetsbevisstheten og reaksjonsevnen til dine ansatte mot phishing-angrep.

Informasjon til den ansatte

Resultatet av testen blir rapportert til de ansatte. De som har reagert på e-posten, blir gitt opplæring og veiledning om hvordan de kunne ha identifisert e-posten som en trussel.

Smart testing

Systemet kan automatisk via AI øke vanskelighetsgraden på testene utfra brukerens ferdigheter og testresultater.

Video opplæring

Løsningen inkluderer et videobibliotek med norsk tale som du kan bruke i sikkerhetsopplæringen av de ansatte.

Norske tester

Denne løsningen er utviklet for norske forhold og vil derfor være mer relevant og treffsikker i forhold til tilsvarende løsninger som bare støtter engelsk språk.

Rapport

Som daglig leder kan du via rapporten funksjonen i tjenesten få et overblikk om hvordan organisasjonen ligger an. Du kan spore utviklingen til virksomheten over tid og gjøre forbedrende tiltak.

Priser og pakker

Phishing simulering og sikkerhetstrening

kr 1.790,-

Pris pr. mnd. pr. bedrift

 • Inkluderer opptil 24 brukere
 • Onboarding av bedriften og brukere
 • Inkludere automatisk nye ansatte
 • Oppsett av simulerte phishing-e-poster
 • Kontinuerlige og automatisk test av brukere
 • Evaluering og forklaring ved klikk på e-post
 • Video opplæring for ansatte
 • Rapport og tilgang til portal for daglig leder


*Tjenesten faktureres årlig. +69,- kr pr. ekstra bruker over 24

Slik setter vi opp løsningen

AGS hjelper deg med å sette opp løsningen for deg som leder og for brukerne dine. Du får ferdige designet phising tester, automatisert kjøring av tester, og opplæringsmateriale for de ansatte for å øke sikkerhetsbevisstheten i virksomheten.

1

Onboarding av bedriften

Vi starter med å integrerer tjenesten med din Microsoft 365 løsningen, slik at den synkronisere brukere og e-post adressene i bedriften din. Nye brukere vil derfor automatisk bli lagt til og testet.

2

Simulerte phishing-e-poster

Sikkerhetsteamet setter opp systemet med flere typer simulerte e-poster som skal benyttes i testene. Vi setter opp en planlagt utsendelse av testene.

3

Test og opplæring

Brukere vil bli satt over til en egen nettside som viser hvordan de kunne ha identifisert e-posten som en trussel, dersom det blir klikket på en simulert farlig-link eller et vedlegg.

4

Video kurs

Tjenesten inkluderer også tilgang til et tilrettelagt videobibliotek. Det inneholder sikkerhets opplæring som du kan benytte som en del av bedriftens opplæring av nye ansatte.

5

Portal

Leder vil få tilgang til portal med oversikt over status og rapport fra testene. Brukere vil få tilgang til sin portal med sine egne resultater og opplæringsmateriale.

Ofte stilte spørsmål

Hva er en phishing test?

En phishing-test, også kjent som phishing-simulering, er en kontrollert og simulert sikkerhetstest som utføres av virksomheten for å vurdere og forbedre sikkerhetsbevisstheten og reaksjonsevnen til deres ansatte mot phishing-angrep.

Phishing er en type cyberangrep der angripere sender villedende e-poster, meldinger eller meldinger til målpersoner i forsøk på å lure dem til å utføre handlinger som kan være skadelige, for eksempel å klikke på skadelige lenker, laste ned ondsinnet programvare eller avsløre sensitive informasjoner som brukernavn og passord.

Måle bevissthet:
Finne ut hvor bevisste ansatte er når det gjelder potensielle trusler som phishing. Dette gir organisasjonen innsikt i om det er behov for mer opplæring og bevissthet rundt cybersikkerhet.

Identifisere sårbarheter:
Identifisere ansatte som kan være mer sårbare for phishing-angrep, slik at de kan motta ekstra opplæring og støtte.

Forbedre opplæring:
Bruke resultatene av testen til å tilpasse opplæringsprogrammer og gi opplæring og bevissthetstrening til de ansatte som trenger det mest.

Forberede på ekte trusler: Gi organisasjonen en mulighet til å simulere en reell trussel og teste hvordan de reagerer. Dette kan bidra til å forbedre beredskapen for å håndtere ekte phishing-angrep.

Bedre sikkerhetsbevissthet: Opplæring hjelper ansatte med å identifisere og unngå phishing-forsøk, noe som reduserer risikoen for vellykkede angrep.

Redusert risiko for datalekkasjer: Ved å forhindre at ansatte deler sensitive data med angripere, bidrar slike tiltak til å beskytte organisasjonen mot kostbare datalekkasjer og tap av omdømme.

Slik faktureres tjenesten

Løsningen faktureres årlig for hele beløpet på tjenesten og antall brukere som overstiger 24.

PrismodellAnt brukereMånedligÅrlig
Phising test og sikkerhetstrening241.790,-21.480,-


Ja, det er 1 års bindingstid på tjenesten

Tjenesten har et års varighet og vil automatisk fornyes for et nytt år dersom du ikke sier den opp før utgangen av den årlige perioden.


Standard pakken inkluderer opptil 24 brukere på løsningen, men du kan utvide med så mange brukere du vil. Hver ekstra bruker koster 69,- kr. pr. mnd.

PrismodellAnt brukereMånedligÅrlig
Phishing test og sikkerhetstrening241.790,-21.480,-
+ekstra bruker169,-828,-
Sum251.895,-22.308,-


Her ser du hvordan din Risc Score ser ut. Her kan du kjapt se utviklingen til bedriften over tid.


Slik ser du hvordan systemet forklarer for brukeren hva som burde ha vært før brukeren klikket. Du kan se hvilke kjennetegn som du bør være oppmerksom på slik at du enklere kan identifisere en falsk epost.


Løsningen kommer med et stort video arkiv med opplæringsmateriale som du kan bruke til å øke kompetansen og sikkerhetsbevisstheten blant de ansatte. Du finner video med norsk tale og tekst.


Kontakt oss

Åpningstider

Mandag – Fredag: 08.00 – 16.00

Send oss gjerne en melding ved å fylle ut kontaktsskjemaet, så kontakter vi deg så fort vi er ledige.