Phishing test og sikkerhetstrening

Vi hjelper deg med å forbedre din IT-sikkerhet ved å teste simulerte phishing angrep, og øke sikkerhetsbevisstheten med opplæringen til dine ansatte

Fra kr 29,-

Sikkerhets
prinsipper

Løsningen tar utgangspunkt i de fire grunnprinsippene for datasikkerhet som er utarbeidet av NSM (Nasjonal Sikkerhets Myndighet)

Tjenesten dekker 3 viktige områder i grunnprinsippene. Løsningen utfører phishingtest og opplæring for å vurdere hvor godt en organisasjon kan gjenkjenne og håndtere phishing-forsøk

Derfor er sikkerhetstrening viktig

80% av alle phishing-forsøk og dataangrep foregår via e-post. Derfor er det så viktig at ansatte får opplæring som hjelper med å enklere identifisere og unngå å bli lurt av farlige linker og vedlegg.

 • Forhindrer vellykkede datangrep
 • Beskyttelse av dine kunders data
 • Forbygge identitetstyveri
 • Forhindre datalekkasje
 • Beskytte forretningshemmeligheter
 • Øke bevissthet om sikkerhet
En person som sitter foran skjerm med headset - Phishing test og opplæring
Anne Karine Børnick

Sikrere bedrift med sikkerhetsbevisste ansatte

«Med phishing-tester og opplæring av de ansatte reduserer du sannsynligheten for vellykkede phishing-angrep, og beskytter organisasjonens sensitive data og omdømme. Det opprettholder kontinuiteten i virksomheten ved å forebygge potensielle datainnbrudd, og unngå kostbare cyberangrep og datalekkasjer.»

Anne Karine Børnick
Daglig leder

Dette får du med phishing test og opplæring

Løsningen forsøker å lure brukeren til å utføre handlinger som kan være skadelige, for eksempel å klikke på skadelige lenker, laste ned ondsinnet programvare eller avsløre sensitive informasjoner som brukernavn og passord. Opplæring hjelper deg med å identifisere og unngå phishing-forsøk ved å forhindre at ansatte deler sensitive data med angripere

Simulerte phishing e-poster

Sikkerhetsteamet fra AGS designer falske phishing e-poster som ligner på de typiske phishing-forsøkene som ansatte kan motta. Testene kan omfatte nye og eksisterende ansatte.

Måling av resultat

Tjenesten overvåker hvordan de ansatte responderer på e-posten. Dette inkluderer å se om noen klikker på lenker, deler informasjon eller rapporterer e-posten som mistenkelig.

Phising test

Du får en simulert sikkerhetstest som utføres automatisk for å vurdere og forbedre sikkerhetsbevisstheten og reaksjonsevnen til dine ansatte mot phishing-angrep.

Informasjon til den ansatte

Resultatet av testen blir rapportert til de ansatte. De som har reagert på e-posten, blir gitt opplæring og veiledning om hvordan de kunne ha identifisert e-posten som en trussel.

Smart testing

Systemet kan automatisk via AI øke vanskelighetsgraden på testene utifra brukerens ferdigheter og testresultater.

Opplæring

Løsningen inkluderer opplæring via bilde og tekst. Du får også tilgang til stort bibliotek som du kan bruke i sikkerhetsopplæringen av de ansatte.

Norske tester

Denne løsningen er utviklet for norske forhold og vil derfor være mer relevant og treffsikker i forhold til tilsvarende løsninger som bare støtter engelsk språk.

Rapport

Som daglig leder kan du via rapport funksjonen i tjenesten få et overblikk om hvordan organisasjonen ligger an. Du kan spore utviklingen til virksomheten over tid og gjøre forbedrende tiltak.

Se hvordan det fungerer

Slik reduserer Nimblr vellykkede dataangrep

Se hvordan Nimblr hjelper deg å stoppe at ansatte klikker på farlige lenker og vedlegg som utsetter bedriften for dataangrep

Se hvordan Nimblr tester dine ansatte

Nimblr tester dine ansatte jevnlig med e-poster som bruker AI for å lære opp og teste og heve sikkerhetsnivået i bedriften.

Slik lærer Nimblr opp brukerne

Se hvordan Nimblr gjør dine ansatte mer sikkerhetsbevisste med smarte interaktive kurs som er enkle å få med seg

Priser phishing simulering og sikkerhetstrening

Prøv i 14 dager

GRATIS

Test bedriften din i 14 dager

 • Inkluderer opptil 10 brukere
 • 14 dager gratis prøveperiode
 • Simulerte Phising e-post
 • Automatisk test av brukere
 • Opplæring på norsk

Start pakken

kr 3.990,-

Test og opplæring av bedriften i 3 måneder

 • Pakken inkluderer opptil 50 ansatte
 • Bedriften testet i tre måneder
 • Onboarding av bedriften og brukere
 • Simulerte Phising e-post
 • AI generert simulering
 • Automatisk test av nye ansatte
 • Opplæring på norsk
 • Automatisk evaluering og forklaring
 • Rapport og portal for daglig leder
 • Evaluering etter gjennomført periode

*Inkludert etablering

Slik setter vi opp løsningen

AGS hjelper deg med å sette opp løsningen for deg som leder og for brukerne dine. Du får ferdige designet phishing tester, automatisert kjøring av tester, og opplæringsmateriale for de ansatte for å øke sikkerhetsbevisstheten i virksomheten.

1

Onboarding av bedriften

Vi starter med å integrere tjenesten med din Microsoft 365 løsning, slik at den synkroniserer brukere og e-post adressene i bedriften din. Nye brukere vil derfor automatisk bli lagt til og testet.

2

Simulerte phishing e-poster

Sikkerhetsteamet setter opp systemet med flere typer simulerte e-poster som skal benyttes i testene. Vi setter opp en planlagt utsendelse av testene.

3

Test og opplæring

Brukere vil bli satt over til en egen nettside som viser hvordan de kunne ha identifisert e-posten som en trussel, dersom det blir klikket på en simulert farlig-link eller et vedlegg.

4

Mikrotrening

Tjenesten kan også inkludere tilgang til tilrettelagt interaktive mikrokurs. Det inneholder sikkerhets opplæring som du kan benytte som en del av bedriftens opplæring av nye ansatte.

5

Portal

Leder vil få tilgang til portal med oversikt over status og rapport fra testene. Brukere vil få tilgang til sin portal med sine egne resultater og opplæringsmateriale.

Ofte stilte spørsmål

Hva er en phishing test?

En phishing-test, også kjent som phishing-simulering, er en kontrollert og simulert sikkerhetstest som utføres av virksomheten for å vurdere og forbedre sikkerhetsbevisstheten og reaksjonsevnen til deres ansatte mot phishing-angrep.

Phishing er en type cyberangrep der angripere sender villedende e-poster, eller meldinger til målpersoner i forsøk på å lure dem til å utføre handlinger som kan være skadelige, for eksempel å klikke på skadelige lenker, laste ned ondsinnet programvare eller avsløre sensitiv informasjon som brukernavn og passord.

Måle bevissthet:
Finne ut hvor bevisste ansatte er når det gjelder potensielle trusler som phishing. Dette gir organisasjonen innsikt i om det er behov for mer opplæring og bevissthet rundt cybersikkerhet.

Identifisere sårbarheter:
Identifisere ansatte som kan være mer sårbare for phishing-angrep, slik at de kan motta ekstra opplæring og støtte.

Forbedre opplæring:
Bruke resultatene av testen til å tilpasse opplæringsprogrammer og gi opplæring og bevissthetstrening til de ansatte som trenger det mest.

Forberede på ekte trusler: Gi organisasjonen en mulighet til å simulere en reell trussel og teste hvordan de reagerer. Dette kan bidra til å forbedre beredskapen for å håndtere ekte phishing-angrep.

Bedre sikkerhetsbevissthet: Opplæring hjelper ansatte med å identifisere og unngå phishing-forsøk, noe som reduserer risikoen for vellykkede angrep.

Redusert risiko for datalekkasjer: Ved å forhindre at ansatte deler sensitive data med angripere, bidrar slike tiltak til å beskytte organisasjonen mot kostbare datalekkasjer og tap av omdømme.

Slik faktureres tjenesten

 • Start pakken varer i tre måneder og faktureres i sin helhet for hele perioden.
 • Premium pakken faktureres månedlig for det antallet brukere som benytter på tjenesten.

Start pakkene har bindingstid der test og opplæringen kjøres over 3 måneder. I Premium pakken kan du selv velge hvor lenge du vil kjøre tjenesten og avslutte den når du vil.

Start pakken
Bedriften testes med simulerte Phising-angrep og opplæring i totalt 3 måneder. Bedriften kan oppgradere til en Pluss pakke i etterkant uten ekstra kostander.

Premium pakken
Tjenesten har ikke bindingstid og kjører kontinuerlig simulerte Phising-angrep og opplæring for ansatte til du avslutter abonnementet. Du betaler for løsningen for antall brukere pr. mnd . Du kan si opp tjenesten når du vil. Løsningen vil være aktiv ut mnd. du har betalt for.

Start pakken
Denne pakken inkluderer opptil 50 brukere på løsningen. Bedriften testes over en periode på 3 måneder. Har du flere brukere kan du utvide med så mange brukere du vil. Hver ekstra bruker koster 29,- kr. pr. mnd.

Prismodell StartAnt brukerePeriodeTotalt
Phishing test og sikkerhetstrening1-503 mnd3990,-
+ekstra bruker som overstiger totalt 50+129,-

Premium pakken
I denne pakken bestemmer du selv hvor mange brukere som skal omfattes av pakken. Du betaler månedlig for antall brukere som benytter tjenesten. Du kan fritt justere ned eller opp antall brukere pr. mnd. Tjenesten vil automatisk inkludere nye ansatte i løsningen

Prismodell PlussAnt brukereMånedligÅrlig
Phishing test og sikkerhetstrening129,-348,-
+ekstra bruker+1+29,-+348,-
Priseksempel 10 brukere10290,-3480,-


Her ser du hvordan din Risc Score ser ut. Her kan du kjapt se utviklingen til bedriften over tid.

Phishing test og opplæring


Slik ser du hvordan systemet forklarer for brukeren hva som burde ha vært før brukeren klikket. Du kan se hvilke kjennetegn som du bør være oppmerksom på slik at du enklere kan identifisere en falsk epost.

Phishing test og opplæring
Phishing test og opplæring


Løsningen kommer med et stort video arkiv med opplæringsmateriale som du kan bruke til å øke kompetansen og sikkerhetsbevisstheten blant de ansatte. Du finner video med norsk tale og tekst.

Phishing test og opplæring


Kontakt oss

Åpningstider

Mandag – Fredag: 08.00 – 16.00

Send oss gjerne en melding ved å fylle ut kontaktsskjemaet, så kontakter vi deg så fort vi er ledige.