Vi inspirerer til utvikling

Microsoft 365 og Dynamics 365 er den beste plattformen for selskapets utvikling på grunn av deres omfattende funksjonalitet, integrerte økosystem og evne til og effektivisere forretningsprosesser.

Våre konsulenter og utviklere er fremoverlente, dyktige, tydelig og vennlige

Mennesker som sitter på kurs - Forretningsutvikling

Digitaliseringsprosesser basert på Microsoft 365 er vår spisskompetanse

Hos AGS IT-partner streber vi etter å være den mest fremoverlente og dyktige samarbeidspartneren du noensinne har hatt. Vi oppnår dette ved å dele vår ekspertise, teknologiske innsikt og perspektiv med våre kunder. Vi fokuserer på å løse dine utfordringer med hjelp av Teams, SharePoint, Dynamics 365 og andre verktøy som finnes i Microsoft 365.

Med vår kompetanse får du mer verdi ut av Microsoft plattformen

Mennesker rundt møtebord - Forretningsutvikling

Rådgivning

Våre rådgivere innen digitalisering og ledelse analyserer deres forretningsprosesser. Avdekker gap mellom dagens situasjon og ønsket situasjon. Lager en IT-strategi og utviklingsplan. Rådgiverne går gjennom dagens bruk av Microsoft plattformen og foreslår enkle grep som kan effektivisere deres forretningsprosesser.

Opplæring og brukeradopsjon

AGS IT-partner har en unik opplæringsmodell som inspirerer alle de ansatte i din bedrift til å ta i bruk Teams, SharePoint, Planner og de andre verktøyene i Microsoft 365. Våre erfarne instruktører tilpasser kurs til kunnskapsnivået til dine ansatte. Dere lærer metodikken i tillegg til verktøyene.

En person som peker på skjerm bak en annen ansatt
En person jobber foran skjerm i et kundesenter

Utvikling

Våre erfarne utviklere hjelpe ditt selskap å lage ønsket funksjonalitet basert på Microsoft 365, Teams, SharePoint, Dynamics 365 og PowerBi. Vi har levert løsninger for prosjekthåndtering, avtalehåndtering, kvalitetssystemer, intranett løsninger, løsninger for medlemshåndtering og mye mer.

Kontakt oss

Åpningstider

Mandag – Fredag: 08.00 – 16.00

Send oss gjerne en melding ved å fylle ut kontaktsskjemaet, så kontakter vi deg så fort vi er ledige.