Sikkerhet

Vi leverer sikkerhetspakker og løsninger som hjelper deg med å oppnå de fire grunnprinsippene til NSM (Norsk Sikkerhets Myndighet).
Her får du alt du trenger til å oppfylle kravene til god IT sikkerhet.

Sikkerhetssenter

AGS kan tilby deg et eget Sikkerhetssenter som passer på bedriften din 24/7 -hver dag hele året mot Cyberangrep. AGS overvåker og stopper mistenkelig aktivitet på ditt Microsoft 365 miljø og på maskinene dine.

Fra kr 149, pr. mnd.

Sikkerhetspakke I

En komplett pakke satt opp med sikkerhetsverktøyene i Microsoft 365 som beskytter dine brukere med 2-faktor-utentisering (MFA) og andre sikkerhetstiltak basert på NSM sine grunnprinsipper.

Oppsett fra kr 8.900,-

AGS kundesenter - 3 gutter som jobber

Sikkerhetspakke II

I denne pakken får du satt opp beskyttelse av dine enheter i bedriften som PC, mobil og nettbrett. En komplett MDM (Mobile Device Management) løsning ved bruk av Intune i Microsoft 365.

Oppsett fra kr 18.900,-

Dark Web monitorering

Få varsel dersom en av dine brukere har fått lekket bruker-id og passord på Dark Web. Nå kan du enkelt få stoppet brukerkontoer som er hacket før de benyttes i et angrep på bedriften din.

Fra kr 390,-

AGS kundesenter - 3 gutter som jobber

Sårbarhetssanalyse

Med en sårbarhetsanalyse kan du avdekke svakheter og sikkerhetshull på dine maskiner, nettverk og periferiutstyr. Med skann av hele ditt IT-miljø kan du raskt for oversikt over hvilke sikkerhetshull du bør tette i bedriften før hackeren oppdager dem.

Fra kr 5.990,-

Backup av Microsoft 365

Microsoft 365 kommer med begrenset backup. Med denne løsningen får du ubegrenset backup av dine Microsoft 365 data (kontakter, e-post, kalender, Teams, OneDrive og SharePoint) i Norge.

Fra kr 35,- pr mnd

Microsoft 365
avansert e-post sikkerhet

80% av alle trusler kommer inn til bedriften via e-post. Aktiver avansert e-post beskyttelse så får du hjelp av Microsoft til å beskytte deg mot malware, farlige linker og vedlegg.

Inkludert i Microsoft 365 Business Premium

Phising simulering og sikkerhetstrening

Vi hjelper deg med å forbedre din IT-sikkerhet ved å teste simulerte phising angrep, og øke sikkerhetsbevisstheten kombinert med effektiv opplæringen til dine ansatte

Fra Kr 1.790,- pr mnd

Backup av server og PC

Komplett backup og gjenoppretting av din PC eller Server med vår backup-tjeneste. Her kan du få alt fra enkel backup av data til en komplett Disaster Recovery løsning for å enkelt komme opp igjen etter et datahavari.

Fra kr 99,- pr mnd

Nettvakt

Ta med deg bedriftens brannmur der du er. Med Nettvakt for du en trygg opplevelse for dine brukere på nettet. Nettvakt løsningen gir deg full beskyttelse av dine PC, mobile enheter og nettverk mot skadelig innhold og ondsinnet kode på nettet.

Fra kr 39,- pr. mnd.

AGS kundesenter - 3 gutter som jobber

Kontakt oss

Åpningstider

Mandag – Fredag: 08.00 – 16.00

Send oss gjerne en melding ved å fylle ut kontaktsskjemaet, så kontakter vi deg så fort vi er ledige.