Problemer vi løser

Hvilken IT-utfordring trenger du hjelp til å løse i bedriften din

AGS kundesenter - 3 gutter som jobber

Flytte til skyen

Ønsker du å flytte e-post, filer og data til skyen. Enten du vil komme deg opp på Microsoft 365 eller få serveren din opp i Azure, så får du et dyktig Microsoft sertifisert team med lang erfaring som hjelper deg hele veien opp.

Support

Trenger du raskt hjelp til IT-utfordringene som stjeler arbeidstid, og vil ha kontroll på IT-budsjettet. Med en supportavtaler får du entusiastisk hjelp fra ildsjeler som brenner for å løse utfordringen for deg til en fast pris pr. mnd. De er 100% Microsoft sertifisert og har 97% kundetilfredshet.

Moderne arbeidsplass

Ønsker du å jobbe mer effektivt og sikkert med de nye digitale verktøyene i Microsoft 365? Vi hjelper deg gjerne i gang med Teams slik at du kan jobbe smarte, eller lagre, samarbeide og dele filer i OneDrive. Vi hjelper deg med kurs og opplæringen!

Bedre sikkerhet

Med utgangspunkt i NSM (Nasjonal Sikkerhets Myndighet) 4 grunnprinsipper om sikkerhet har vi laget nøkkelferdige sikkerhetspakker, og løsninger som gir deg alt du trenger for å sikre bedriften din og beskytte deg mot Cyberangrep.

Mobilløsninger

Fra våre leverandører Telenor og Nortel leverer vi deg god dekning, prisgunstige mobilabonnement til ansatte og sentralbord løsninger som gjør deg tilgjengelig for kundene dine.

Ny nettside

Trenger du flotte nettsider som blir funnet på nett og gir deg nye kunder? Vi hjelper deg hele veien fra ide, webdesign, søkemotor-optimalisering til nøkkelferdige nettsider. Du får hjelp til drift og å oppdatere siden.

AGS kundesenter - 3 gutter som jobber

Dynamics 365 CRM

Ønsker du deg et system for å sentralt håndtere og lagre kundeinformasjon? Vil du at at salg eller kundestøtte skal gi kunden din en bedre kundeopplevelse og at selgerne dine får en bedre plattform for å øke salget. Vi hjelper deg med å få på plass en CRM løsning integrert mot ditt ERP system, og opplæring slik at det blir brukt i hverdagen.

Nettverk

Trenger du et robust nettverk og stabilt trådløst dekning på kontoret. En solid brannmur som beskytter bedriften mot Cyberangrep. Eller en løsning som gjør at alle ansatte kan surfe trygt på kontoret, på reise eller fra hjemmekontoret. Som sertifisert Cisco Meraki partner hjelper vi deg med å få på plass et sikkert og stabilt nettverk.

Kontakt oss

Åpningstider

Mandag – Fredag: 08.00 – 16.00

Send oss gjerne en melding ved å fylle ut kontaktsskjemaet, så kontakter vi deg så fort vi er ledige.