SharePoint

Med SharePoint får du hjelp til å bruke de digitale verktøyene du trenger
for å opprette, organisere og dele dokumenter og informasjon
innenfor organisasjonen din.

Dette kan du få hjelp til av oss

Vi har utviklere og sertifiserte konsulenter som kan hjelpe deg med SharePoint integrasjoner, utvikling og kurs.

  • Sertifisert support
  • Bransjeløsninger
  • Utvikling
  • Integrasjoner
  • Kurs
  • Intranett
AGS ansatt jobber på PC

Dette gjør SharePoint for deg

Intranett portal

En inkluderende bedriftsportal i nettleseren der du kan legge inn nyheter, oppdateringer og informasjon som er lett å finne igjen for alle ansatte. 

Prosjektstyring

Perfekt løsning for deg som jobber med prosjekter og prosjektstyring. Med godkjenning, arbeidsflyt og automatiserte maler får du full oversikt på prosjektet,

Glade mennesker rundt møtebord

Dokumentstyring

Med dokumenthåndtering og arkivering satt i system får du brukervennlig løsning med automasjon, dokumentflyt og rettighetsstyring.

Kvalitet og avvikshåndtering

Få SharePoint til å håndtere avvik og prosesser i et brukervennlig kvalitetssystem bygget på Microsoft 365

Fordelen med en Microsoft Partner

AGS er en sertifisert Microsoft Solution Partner (Modern Work) som oppfyller de årlige kravene til Microsoft på kompetanse, leveranse og kundetilfredshet.

Du får også en partner som har utmerket seg som finalist i Microsoft Partner of the year for digitalisering av Norske Bedrifter.

Microsoft Modern work
AGS Microsoft partner emblem

Derfor bruker kundene oss på SharePoint

Vingmed AS
«Vi fant AGS på nett og tok kontakt. AGS hjalp oss med å lage nytt intranett i SharePoint, som vi enkelt kan administrere selv, samt en Teams-struktur basert på avdelinger og prosesser. En av prosessen vi ville automatisere var anbudsprosessen våre. I denne anledning har det blitt utviklet en automatisert anbudsportal basert på SharePoint og Teams. Vi er svært fornøyd med jobben AGS har gjort for oss og opplever at de forstår våre behov meget godt.Monica Skrøvseth
Gruppeleder
PEC gruppen
“Vi kom til AGS IT-Partner for å få løst dokumenthåndteringen vår, og bli en digital bedrift. Det ble raskt ett tema hva mer vi kunne få ut av dette og vi foreslo både prosjekt modul, avviksskjema og sjekkliste. Videre så vi også at vi trengte enn oversikt over verktøy og mulighet for en utlåns løsning via SharePoin. Vi er veldig fornøyde med hva AGS IT-Partner har levert til vår bedrift, og vi ser allerede nå att investeringer i en moderne fremtid har lønt seg for oss takket være AGS IT-Partner.»


Ole Kristian Didriksen
Daglig leder PEC Tønsberg
Cautus Geo
«Vi fant AGS IT-Partner på nett. Vi valgte å kontakte dem når vi så på muligheten til å satse mer på SharePoint og Teams.
Vi har fått ett fint Intranett som er koblet til Teams, hvor vi også har fått god struktur. Videre har de også levert prosjektmodul i SharePoint for å gjøre jobben enklere med å opprette og styre på prosjektene våre. Vi har også fått en tilbudsmodul og et verktøys-bookingsystem.
Alt dette har vært med på å gjøre arbeidsdagen vår enklere og mer effektiv. Vi gleder oss til videre samarbeid med AGS IT-Partner.»
Atle Gerhardsen
Chief Operating Officer

Møt noen av våre SharePoint eksperter

Katja Hansen

Katja Hansen

Teamleder

Katja har jobbet med SharePoint fra starten og er en faglig rådgiver og prosjektleder som kan gjøre underverker for bedriften din.

Bente Torp-Hestnes

Bente Torp-Hestnes

Prosjektleder

Bente hjelper deg med kurs og brukeradopsjon slik at Microsoft løsningen blir tatt godt imot og benyttet ute hos de ansatte.

Anne Kathrine Brugård

Anne Kathrine Brugård

Prosjektleder

Anne Kathrine er en dyktig rådgiver og prosjektleder som brenner for at du skal få en løsning som gjør bedriften din bedre.

Leif-Harald Kjellstadli

Leif-Harald Kjellstadli

Utvikler

Leif Harald jobber med utvikling av Sharepoint og Teams og hjelper deg også med support.

Q&A

SharePoint er en skybasert eller lokalt installert plattform for samarbeid og deling av dokumenter. Det brukes til å lagre, organisere og dele dokumenter, samarbeide i team og prosjekter, og administrere intranett og bedriftsportaler.

SharePoint og OneDrive er begge skybaserte plattformer for lagring og deling av dokumenter, men de er utviklet for forskjellige formål. OneDrive er designet for personlig lagring og deling av dokumenter, mens SharePoint er utviklet for samarbeid og deling av dokumenter på tvers av team og organisasjoner.

SharePoint er en svært tilpasningsdyktig plattform som kan tilpasses til de spesifikke behovene til organisasjonen din. Du kan tilpasse SharePoint ved å legge til og tilpasse nettstedssider, tilpasse SharePoint-lister og biblioteker, og opprette skreddersydde forretningsapplikasjoner ved hjelp av Power Apps og Power Automate.

Kontakt oss

Åpningstider

Mandag – Fredag: 08.00 – 16.00

Send oss gjerne en melding ved å fylle ut kontaktsskjemaet, så kontakter vi deg så fort vi er ledige.