Samhandling

Vi leverer den moderne digitale arbeidsplassen ved å gi deg verktøy til å samhandle, dele ressurser og arbeide sammen uavhengig av geografisk plassering. Du får økt produktivitet og innovasjon gjennom sømløs tilgang til digitale verktøy og informasjon.

Microsoft Teams

Microsoft Teams er plattformen for den moderne arbeidsplassen. Med effektiv samhandling, som kombinerer chat, video-konferanser, lagring og deling av filer. Vi hjelper deg å bygge opp den moderne arbeidsplassen for din virksomhet med Microsoft Teams.

Din digitale arbeidsplass starter med Teams

Microsoft SharePoint

Vi leverer intranett og samhandlingsportaler for store og mindre virksomheter. Sharepoint passer godt for deg som jobber med prosjektstyring, dokumenthåndtering, eller ønsker en portal for å enkelt dele informasjon til ansatte i organisasjonen.

Komplett intranett og samhandlingsportal

En person som står forran 2 skjermer

Microsoft Dynamics 365

Salg eller kundestøtte kan sentralt håndtere og lagre kundeinformasjon slik at du kan gi kunden din en bedre kundeopplevelse. Selgerne dine får en bedre plattform for å øke salget. Vi hjelper deg med å få på plass en CRM løsning integrert mot ditt ERP system, og opplæring slik at det blir brukt i hverdagen.

Kundeservice, CRM og salgsstøtte

Dropbox for Bedrifter

Dropbox er en pålitelig skybasert lagringsplattform som gir brukerne muligheten til å sikkerhetskopiere, lagre og dele filer uavhengig av enhet. Med en brukervennlig grensesnitt, automatisk synkronisering og kraftige samarbeidsverktøy, er Dropbox den ideelle løsningen for sømløs filbehandling og samarbeid i virksomheten sammen med Microsoft 365.

Lynrask og sikker skylagring for bedrifter

Kontakt oss

Åpningstider

Mandag – Fredag: 08.00 – 16.00

Send oss gjerne en melding ved å fylle ut kontaktsskjemaet, så kontakter vi deg så fort vi er ledige.