Samhandling

Vi leverer den moderne digitale arbeidsplassen ved å gi deg verktøy til å samhandle, dele ressurser og arbeide sammen uavhengig av geografisk plassering. Du får økt produktivitet og innovasjon gjennom sømløs tilgang til digitale verktøy og informasjon.

Microsoft Teams

Microsoft Teams er plattformen for den moderne arbeidsplassen. Teams effektiviserer samhandling, som å kombinerer chat, video-konferanser, lagring og deling av filer. Vi hjelper deg å bygge opp den moderne arbeidsplassen for din virksomhet med Microsoft Teams.

Din digitale arbeidsplass starter med Teams

Microsoft SharePoint

Vi leverer intranett og samhandlingsportaler for store og mindre virksomheter. Sharepoint passer godt for deg som jobber med prosjektstyring, dokumenthåndtering, eller ønsker en portal for å enkelt dele informasjon til ansatte i organisasjonen.

Komplett intranett og samhandlingsportal

AGS ansatt som jobber og ser på skjermen - Samhandling

Microsoft Dynamics 365

Salg eller kundestøtte kan sentralt håndtere og lagre kundeinformasjon slik at du kan gi kunden din en bedre kundeopplevelse. Selgerne dine får en bedre plattform for å øke salget. Vi hjelper deg med å få på plass en CRM løsning integrert mot ditt ERP system, og opplæring slik at det blir brukt i hverdagen.

Kundeservice, CRM og salgsstøtte

Dropbox for Bedrifter

Dropbox er en pålitelig skybasert lagringsplattform som gir brukerne muligheten til å sikkerhetskopiere, lagre og dele filer uavhengig av enhet. Med en brukervennlig grensesnitt, automatisk synkronisering og kraftige samarbeidsverktøy, er Dropbox den ideelle løsningen for sømløs filbehandling og samarbeid i virksomheten sammen med Microsoft 365.

Lynrask og sikker skylagring for bedrifter

Digital signering

Nå kan du automatisere hele signerings-prosessen fra opprettelse til signering og administrasjon med Oneflow digital signerings løsning. Med digital signering slipper du at mottakerne må laste ned, skrive ut, signere manuelt, skanne dokumentet og deretter sende det tilbake til avsenderen.

Oneflow løsning for digital signering

Teams kurspakke

Totalt 5 kurs som skal inspirere dine ansatte til å ta i bruk funksjonene som finnes i Teams og Microsoft 365 for å effektivisere intern kommunikasjon og skape god samhandling. Med denne kurspakken gjør du organisasjonen klar for den moderne digitale arbeidsplassen.

Over 9 timer med kurs og opplæring

Kontakt oss

Åpningstider

Mandag – Fredag: 08.00 – 16.00

Send oss gjerne en melding ved å fylle ut kontaktsskjemaet, så kontakter vi deg så fort vi er ledige.