Microsoft Teams

Nå kan du samarbeide effektiv, få sømløs kommunikasjon
og bedre produktivitet med Teams levert fra AGS IT-partner

Kom igang med Teams

Få sertifiserte Microsoft 365 rådgivere som kan hjelpe deg å komme i gang med å bruke Teams på en optimal måte i organisasjonen din.

 • Teams struktur
 • Integrasjon til andre systemer
 • Workshop «Teams best practice»
 • Kurs
 • Sertifisert support
 • Teams telefoni
AGS ansatt jobber foran skjerm - Microsoft Teams

Slik hjelper vi deg med Teams

Bilde tatt ovenfra og ned ved arbeidsplass med en person som gir tommel opp
En person som står bak en ansatt og peker på skjermen - Microsoft Teams

Effektiv kommunikasjon

Microsoft Teams gir deg en plattform for rask og sømløs kommunikasjon. Du kan samarbeide og dele informasjon i sanntid, enten det er gjennom chat, tale- eller videosamtaler. Dette reduserer behovet for møter på fysisk sted og muliggjør effektiv kommunikasjon uavhengig av geografisk plassering.

En ansatt smiler fra arbeidsplassen sin - Microsoft Teams

Sentralisert skylagring

Med Teams og OneDrive i Microsoft 365
får du muligheten til å opprette og organisere et sentralt dokumentarkiv. Det gjør det enkelt å dele og oppdatere relevant
informasjon, slik at alle har tilgang til riktig versjon av dokumentene. Du eliminerer behovet for å lete i e-poster eller lokale filer for å finne nødvendig informasjon.

Bilde tatt ovenfra og ned på en person som sitter ved PC

Automatisering

Med Teams og Power Automate kan du automatisere gjentagende oppgaver og arbeidsflyter. Du kan opprette automatiserte prosesser for godkjenning av dokumenter, oppfølging av oppgaver og påminnelser som frigjør tid og ressurser for mer verdiskapende arbeid.

3 personer smilende rundt et møtebord - Microsoft Teams

Prosjektstyring

Microsoft Planner og Teams gir deg verktøyene du trenger for å planlegge og administrere prosjekter på en effektiv måte. Du kan opprette oppgaver, sette tidsfrister, tildele ressurser og spore fremdrift. Teams gir deg mulighetene til å jobbe mer effektivt.

AGS IT partner holder kurs med en som rekker opp hånden - Microsoft Teams

Kurs

Med Teams-kurs arrangert av AGS får du et kursprogram som dekker en bredde av verktøyene i Microsoft 365-pakken. Opplæringen vil ha en umiddelbar innvirkning på alle selskapets prosesser og styrke den interne IT-kompetansen for alle ansatte i organisasjonen.

Derfor bruker kundene oss på Teams utvikling

Vingmed AS
«AGS IT partner hjalp oss med å etablere en skreddersydd Teamsstruktur som har vært uvurderlig for vår organisasjon.

Ved å organisere Teams etter avdelinger og prosesser, har vi oppnådd bedre samarbeid og sømløs kommunikasjon. Dette har gjort det enklere for oss å dele kunnskap og samarbeide effektivt på tvers av organisasjonen.

Alle avdelingene i vår organisasjon fikk grundig opplæring og veiledning i bruk av Teams. Denne opplæringen har gjort det enkelt for oss å ta i bruk Teams plattformen og dra nytte av de ulike funksjonene.»
Monica Skrøvseth
Gruppeleder
YX Norge
«Vi trengte hjelp med planlegging av overgangen til Teams og gjennomføring av prosjektet. Vi fikk god hjelp av AGS som organiserte og gjennomførte denne prosessen, fra planlegging til kurs og brukeradopsjon.

AGS utarbeidet en god Teams struktur sammen med avdelingene. I tillegg til Teams løsningen har AGS laget et intranett for oss hvor vi legger ut statiske dokumenter og informasjon som skal være tilgjengelig for alle brukerne.

Vi er kjempefornøyde med jobben AGS IT-PARTNER har gjort for oss.»

Mohamed Yusuf Adan
IT-driftssjef
Selstad AS
«Selstad AS benytter AGS til rådgiving og kursing i M365, med særlig fokus på MS Teams. I første omgang var det kursing av ledergruppen, slik at vi fikk nok grunnlag til å ta beslutning på om dette var veien å gå. Kurset var veldig profesjonelt utført, og vi tok beslutningen om å gå videre med AGS og utvide bruken av M365/Teams.
I kursingen av resten av bedriften (ca. 80 stk.) var det tre kursholdere fra AGS.
Dette ble utført svært effektivt i grupper på ca. 10 stk. Vi er veldig fornøyd med måte AGS utførte kursene på. De tilpasset seg våre behov, og nivået i gruppene på en god måte. Jeg gir mine beste anbefalinger av AGS.»

Trond Grønnevik Sandal
Head of IT & Digitalization

Microsoft Teams kurspakke

Med kurs fra AGS får du inspirasjon til å ta i bruk de forskjellige funksjonene som finnes i Teams. Dette vil bidra til en mer effektiv intern kommunikasjon og god samhandling på tvers av bedriften.

Pris kurspakke inkludert 5 moduler

Kr 29.990,-

 • Inspirasjonskurs
 • Kurs i effektiv kommunikasjon i Teams
 • Kurs i effektiv dokumenthåndtering
 • Kurs i oppgavehåndtering
 • Workshop Teams struktur
 • Opptil 10 deltagere
 • Tilsendt opptak av kurs
 • Varighet totalt 9 timer

Møt noen av Teams entusiastene våre

Katja Hansen

Katja Hansen

Teamleder

Katja har jobbet med Teams fra starten og er en faglig dyktig rådgiver og prosjektleder som kan gjøre underverker for din bedrift.

Bente Torp-Hestnes

Anette Sjølie

Kundesuksess ansvarlig

Anette er en erfaren kursholder med brukeradopsjon i fokus. Hun drives av å gjøre andres arbeidshverdag enklere ved å dele kunnskap og erfaringer om Microsofts digitale arbeidsverktøy.

Elin Rabe

Elin Rabe

Prosjektleder

Elin er rådgiver og prosjektleder med erfaring fra HR bransjen. Hun har også stor interesse for AI og ønsker å bistå kundene våre til å ta i bruk disse verktøyene på en riktig måte.

Leif-Harald Kjellstadli

Sandro Jakupovic

Utvikler

Sandro jobber med utvikling av Sharepoint og Teams og hjelper deg også med support.

Fordelen med en Microsoft Partner

AGS er en sertifisert Microsoft Solution Partner (Modern Work) som oppfyller de årlige kravene til Microsoft på kompetanse, leveranse og kundetilfredshet.

Du får også en partner som har utmerket seg som finalist i Microsoft Partner of the year for digitalisering av Norske Bedrifter.

Microsoft Modern work
AGS Microsoft partner emblem

Q&A

Fordelene med å bruke Teams i organisasjonen din

 • Effektiv samarbeid og kommunikasjon på ett sted.
 • Mulighet for å organisere og planlegge møter og arrangementer.
 • Deling av filer og dokumenter i sanntid for økt produktivitet.
 • Integrering med andre Microsoft-verktøy som Outlook, Word og Excel.
 • Tilgang til et bredt spekter av integrerte apper og tredjepartsapper for å tilpasse og utvide funksjonaliteten.
 • Mulighet for å delta i videokonferanser og gjennomføre skjermdeling for fjernsamarbeid.
 • Sikkerhets- og personvernfunksjoner for å beskytte data og kommunikasjon.
 • Tilgjengelighet på forskjellige plattformer, inkludert PC, Mac, nettlesere og mobile enheter.

Å bruke Teams i stedet for SharePoint kan være hensiktsmessig avhengig av hvilke behov og bruksområder du har. Her er noen grunner til å velge Teams over SharePoint:

 1. Sanntidskommunikasjon og samarbeid: Teams fokuserer sterkt på sanntidskommunikasjon og samarbeid, med funksjoner som chat, videosamtaler, møteorganisering og skjermdeling. Hvis du trenger å samarbeide tett og raskt med teammedlemmer, er Teams et utmerket valg.
 2. Enkelhet og brukervennlighet: Teams har en intuitiv og brukervennlig grensesnitt som gjør det enkelt å lære og bruke. Du kan raskt opprette kanaler, legge til medlemmer, dele filer og kommunisere på en sømløs måte. SharePoint kan være mer komplekst og krever ofte mer tid og opplæring for å utnytte alle funksjonene.
 3. Sentralisert arbeidsområde: Teams gir deg et sentralt arbeidsområde der du kan samle alle dine kommunikasjons-, samarbeids- og dokumentdelingsbehov på ett sted. Du kan opprette kanaler for ulike prosjekter, team eller emner, og dele relevant innhold og filer i disse kanalene.
 4. Integrerte apper og tjenester: Teams gir deg tilgang til en rekke integrerte apper og tjenester som kan forbedre samarbeidet og produktiviteten. Du kan integrere apper som Planner, Power BI, OneNote, og mange flere for å tilpasse Teams til dine spesifikke behov.
 5. Mobiltilgjengelighet: Teams har dedikerte mobilapper for iOS og Android-enheter, slik at du kan være produktiv og holde deg oppdatert selv når du er på farten. Du kan enkelt chatte, delta i videosamtaler og få tilgang til filer uansett hvor du er.

Microsoft Teams er et allsidig verktøy som passer for bedrifter i ulike bransjer og av forskjellige størrelser. Det er spesielt egnet for:

 1. Bedrifter med forskjellige team: Teams gir mulighet for effektiv kommunikasjon og samarbeid på tvers av geografiske plasseringer, slik at teammedlemmer kan samarbeide uavhengig av hvor de befinner seg.
 2. Bedrifter med behov for virtuelle møter: Teams tilbyr funksjoner som videosamtaler, skjermdeling og møteorganisering, noe som gjør det til et ideelt valg for bedrifter som har behov for å gjennomføre virtuelle og hybride møter, presentasjoner eller opplæringsøkter.
 3. Prosjektbaserte organisasjoner: Teams gir mulighet for oppretting av dedikerte arbeidsområder for ulike prosjekter, der teammedlemmer kan samarbeide, dele filer, kommunisere og organisere oppgaver.
 4. Kunnskapsbaserte organisasjoner: Teams gir en plattform for deling av kunnskap, dokumenter og beste praksis på en strukturert måte. Dette gjør det ideelt for bedrifter som ønsker å øke samarbeidet og kunnskapsdelingen blant ansatte.
 5. Bedrifter som bruker Microsoft 365: Teams integreres sømløst med andre Microsoft 365-verktøy som Outlook, SharePoint og OneDrive. Hvis bedriften allerede bruker disse verktøyene, vil Teams være en naturlig utvidelse for å styrke samarbeidet og kommunikasjonen.

Microsoft Teams gir deg muligheten til å lagre og dele filer som dokumenter, bilder, videoer og mer. Lagringskapasiteten i Teams varierer avhengig av abonnementet eller planen du har valgt. Her er noen vanlige grenser for lagringskapasitet i Teams:

 1. Microsoft 365 Business Basic og Office 365 E1: 1 TB per organisasjon + 10 GB per lisensbruker.
 2. Microsoft 365 Business Standard og Office 365 E3: 1 TB per organisasjon + 10 GB per lisensbruker.
 3. Microsoft 365 Business Premium og Office 365 E5: 1 TB per organisasjon + 10 GB per lisensbruker.

I tillegg til den inkluderte lagringskapasiteten, kan du også integrere SharePoint Online eller OneDrive for Business med Teams for å utvide lagringskapasiteten og dra nytte av ytterligere funksjoner for filhåndtering og samarbeid.

Det er mange fordeler med å bruke Microsoft Planner og Teams sammen

 1. Enkel oppgavehåndtering: Microsoft Planner gir deg en brukervennlig plattform i Teams for å opprette, organisere og administrere oppgaver. Du kan enkelt tildele oppgaver til teammedlemmer, angi frister, legge til beskrivelser og vedlegg.
 2. Visuell oversikt: Planner tilbyr et visuelt grensesnitt med et kanban-stil brett hvor du kan se oppgavene i forskjellige stadier (for eksempel «Til gjennomgang», «Under arbeid» og «Fullført»). Dette gir deg en klar oversikt over statusen til oppgavene og hjelper deg med å holde deg organisert.
 3. Teamkollaborasjon: Planner er integrert med Microsoft Teams, slik at du kan opprette et Planner-arbeidsområde for teamet ditt. Teammedlemmer kan enkelt samarbeide, kommunisere og oppdatere oppgaver på ett sted. Dette fremmer produktivitet og samarbeid innad i teamet.
 4. Tilpasningsmuligheter: Du kan tilpasse Planner etter dine behov ved å opprette egendefinerte etiketter, legge til egendefinerte felt og opprette egne arbeidsflyter ved hjelp av Power Automate-integrasjonen. Dette gir deg fleksibilitet til å tilpasse Planner til din arbeidsflyt og prosjektbehov.
 5. Integrasjon med Microsoft 365: Planner er en del av Microsoft 365-økosystemet, og det integreres sømløst med andre verktøy som Outlook, Teams, SharePoint og OneNote. Dette gjør det enkelt å samarbeide og dele informasjon på tvers av forskjellige applikasjoner.
 6. Mobiltilgjengelighet: Microsoft Planner er tilgjengelig som en mobilapp for iOS og Android-enheter. Dette gjør det mulig for deg å holde deg oppdatert på oppgavene dine og samarbeide med teamet ditt selv når du er på farten.

Samlet sett gir Microsoft Planner en effektiv og intuitiv måte å organisere, administrere og samarbeide om oppgaver og prosjekter. Det kan forbedre teamets produktivitet, kommunikasjon og organisering av arbeidsflyt.

Kontakt oss

Åpningstider

Mandag – Fredag: 08.00 – 16.00

Send oss gjerne en melding ved å fylle ut kontaktsskjemaet, så kontakter vi deg så fort vi er ledige.