IT og skytjenester for bedrifter i Bergen

Vi er din lokale One-Stop-Shop for alt du trenger av IT-løsninger, skytjenester, support og IT-sikkerhet.

Vi hjelper deg å lykkes med IT

Vi inspirerer din bedrift til å bruke smart
og sikker IT som gir trygghet og vekst for virksomheten din.

En person som hjelper en annen med IT problemer - Bergen
Etablert
Medarbeidere
Lokasjoner
Kundetilfredshet
(resultat 2023)

Derfor velger kundene oss

40 entusiastiske ildsjeler som brenner for å gi deg smart teknologi fra Microsoft. Rask hjelp, smilende support og 100% engasjert for å løse dine IT-utfordringer.

YX Norge
Vi trengte hjelp med planlegging av overgangen til Teams. Vi fikk god hjelp av AGS IT-partner som organiserte og gjennomførte denne prosessen, fra planlegging til kurs og brukeradopsjon. Vi er kjempefornøyde med jobben AGS IT-partner har gjort for oss.»
Mohamed Yusuf Adan
IT-driftsjef
Selstad AS
«Selstad AS benytter AGS til rådgiving og kursing i M365, med særlig fokus på MS Teams. Vi er veldig fornøyd med måte AGS utførte kursene på. De tilpasset seg våre behov, og nivået i gruppene på en god måte. Jeg gir mine beste anbefalinger av AGS.»
Trond Grønnevik Sandal
Trond Grønnevik Sandal
Os Elektro
«Jobbmobil konseptet til AGS IT-partner gjorde overgangen til en ny mobilløsning enkel. De har høy kompetanse, svarer raskt på henvendelser, og stiller alltid opp når vi trenger det.»
Tore Midttveit
Os Elektro

Dette er vi gode på

AGS er spesialister på Microsoft 365, sikkerhet, samhandling og brukersupport. Du kan også få levert IT-utstyr, møterom og mobilløsninger fra kjente merkenavn og produsenter.

Bilde tatt ovenfra og ned ved arbeidsplass med en person som gir tommel opp - Bergen

Moderne arbeidsplass

Ønsker du å jobbe mer effektivt og sikkert med de nye digitale verktøyene i Microsoft 365? Vi hjelper deg gjerne i gang med Teams slik at du kan jobbe smart, lagre, samarbeide og dele filer i OneDrive. Vi hjelper deg med kurs og opplæringen!

IT-sikkerhet

Med utgangspunkt i NSM (Nasjonal Sikkerhets Myndighet) 4 grunnprinsipper om sikkerhet har vi laget nøkkelferdige sikkerhetspakker og løsninger for deg. Her får du får alt du trenger for å sikre og beskytte deg mot Cyberangrep.

Brukersupport

Vi hjelper deg raskt med IT-utfordringene når du trenger bistand. Du har kun et kontaktpunkt når du vil løse utfordringer eller trenger råd. Vårt team på kundesenteret er 100% Microsoft sertifiserte, og brenner for å gjøre hverdagen din enklere.

Mobilløsninger

Vi leverer mobilløsninger for bedrifter fra Telenor og Unifon med gunstige abonnement, sentralbord og god dekning. Vi sørger for at du kan være tilgjengelig for kundene dine. Du kan også få mobiltelefoner og utstyr til dine ansatte.

Infrastruktur

Vi leverer brannmur, robuste nettverk og trådløs infrastruktur slik at du kan jobbe sikkert og alltid være tilgjengelig. Få farten du trenger til å jobbe sømløst og effektivt i skyen.

Dynamics 365

Vi leverer Dynamics 365 Salg CRM, Kundeservice og Field Service løsninger fra Microsoft. Vi designer og integrerer løsningen mot dine forretningsprosesser og fagsystemer.

Møterom

Brukervennlige møteromsløsninger fra Logitech med perfekt bilde og god lyd i Teams møtene dine. Du kan få hele møterommet designet og ferdig montert.

Smart Bedrift

Spennende IT-pakke der vi har samlet det beste abonnementet fra Microsoft, vår Premium support og topp IT-sikkerhet til deg. Alt i en pakke til en gunstig pris som gir deg mye IT for pengene.

Fordelen med en Microsoft Partner

AGS er en sertifisert Microsoft Solution Partner (Modern Work) som oppfyller de årlige kravene til Microsoft på kompetanse, leveranse og kundetilfredshet.

Du får også en partner som har utmerket seg som finalist i Microsoft Partner of the year for digitalisering av Norske Bedrifter.

Microsoft Modern work
AGS Microsoft partner emblem
Mennesker rundt møtebord

Smart rådgivning

Med rådgivere innen digitalisering og ledelse analyserer vi dine forretningsprosesser. Avdekker gap mellom dagens situasjon og ønsket situasjon. Lager en IT-strategi og utviklingsplan for deg. Rådgiverne går gjennom bruken av Microsoft plattformen, og foreslår enkle grep som kan effektivisere, øke sikkerheten og skape vekst i bedriften.

Kontakt oss

Åpningstider

Mandag – Fredag: 08.00 – 16.00

Send oss gjerne en melding ved å fylle ut kontaktsskjemaet, så kontakter vi deg så fort vi er ledige.