IT og skytjenester for bedrifter i Vestfold

Vi er din lokale One-Stop-Shop for alt du trenger av IT-løsninger, skytjenester, support og IT-sikkerhet.

Vi hjelper deg å lykkes med IT

Vi inspirerer din bedrift til å bruke smart
og sikker IT som gir trygghet og vekst for virksomheten din.

Vi leverer IT-tjenester til hele Vestfold inkludert Tønsberg, Sandefjord, Horten, Holmestrand og Larvik.

En person som bistår og hjelper en annen med IT - AGS IT-partner i Vestfold
Etablert
Medarbeidere
Lokasjoner
Kundetilfredshet
(resultat 2023)

Derfor velger kundene oss

40 entusiastiske ildsjeler som brenner for å gi deg smart teknologi fra Microsoft. Rask hjelp, smilende support og 100% engasjert for å løse dine IT-utfordringer.

PEC gruppen
“Vi kom til AGS IT-Partner for å få løst dokumenthåndteringen vår, og bli en digital bedrift. Det ble raskt ett tema hva mer vi kunne få ut av dette og vi foreslo både prosjekt modul, avviksskjema og sjekkliste. Videre så vi også at vi trengte enn oversikt over verktøy og mulighet for en utlåns løsning via SharePoin. Vi er veldig fornøyde med hva AGS IT-Partner har levert til vår bedrift, og vi ser allerede nå att investeringer i en moderne fremtid har lønt seg for oss takket være AGS IT-Partner.»
Ole Kristian Didriksen
Daglig leder PEC Tønsberg
Vingmed AS
«Vi fant AGS på nett og tok kontakt. AGS hjalp oss med å lage nytt intranett i SharePoint, som vi enkelt kan administrere selv, samt en Teams-struktur basert på avdelinger og prosesser. En av prosessen vi ville automatisere var anbudsprosessen våre. I denne anledning har det blitt utviklet en automatisert anbudsportal basert på SharePoint og Teams. Vi er svært fornøyd med jobben AGS har gjort for oss og opplever at de forstår våre behov meget godt.
Monica Skrøvseth
Gruppeleder
Gokstad Akademiet AS
AGS har hjulpet oss med IT siden oppstarten i 2020, med blant annet en skybasert løsning i Azure som effektiv håndterer lærere, administrasjon og studenter på skolen. .
Vi anbefaler gjerne AGS som IT-partner og leverandør av Microsoft 365 og Microsoft Azure»
Atle Bjurstedt
Rektor/Daglig leder

Dette er vi gode på

AGS er spesialister på Microsoft 365, sikkerhet, samhandling og brukersupport. Du kan også få levert IT-utstyr, møterom og mobilløsninger fra kjente merkenavn og produsenter.

Bilde tatt ovenfra og ned ved arbeidsplass med en person som gir tommel opp - AGS IT-partner Vestfold

Moderne arbeidsplass

Ønsker du å jobbe mer effektivt og sikkert med de nye digitale verktøyene i Microsoft 365? Vi hjelper deg gjerne i gang med Teams slik at du kan jobbe smart, lagre, samarbeide og dele filer i OneDrive. Vi hjelper deg med kurs og opplæringen!

IT-sikkerhet

Med utgangspunkt i NSM (Nasjonal Sikkerhets Myndighet) 4 grunnprinsipper om sikkerhet har vi laget nøkkelferdige sikkerhetspakker og løsninger for deg. Her får du alt du trenger for å sikre og beskytte deg mot Cyberangrep.

Brukersupport

Vi hjelper deg raskt med IT-utfordringene når du trenger bistand. Du har kun et kontaktpunkt når du vil løse utfordringer eller trenger råd. Vårt team på kundesenteret er 100% Microsoft sertifiserte, og brenner for å gjøre hverdagen din enklere.

Mobilløsninger

Vi leverer mobilløsninger for bedrifter fra Telenor og Unifon med gunstig abonnement, sentralbord og god dekning. Vi sørger for at du kan være tilgjengelig for kundene dine. Du kan også få mobiltelefoner og utstyr til dine ansatte.

Infrastruktur

Vi leverer brannmur, robuste nettverk og trådløs infrastruktur slik at du kan jobbe sikkert og alltid være tilgjengelig. Få farten du trenger til å jobbe sømløst og effektivt i skyen.

Dynamics 365

Vi leverer Dynamics 365 Salg CRM, Kundeservice og Field Service løsninger fra Microsoft. Vi designer og integrerer løsningen mot dine forretningsprosesser og fagsystemer.

Møterom

Brukervennlige møteromsløsninger fra Logitech med perfekt bilde og god lyd på Teams møtene dine. Du kan få hele møterommet designet og ferdig montert.

Smart Bedrift

Spennende IT-pakke der vi har samlet det beste abonnementet fra Microsoft, vår Premium support og topp IT-sikkerhet til deg. Alt i en pakke til en gunstig pris som gir deg mye IT for pengene.

Fordelen med en Microsoft Partner

AGS er en sertifisert Microsoft Solution Partner (Modern Work) som oppfyller de årlige kravene til Microsoft på kompetanse, leveranse og kundetilfredshet.

Du får også en partner som har utmerket seg som finalist i Microsoft Partner of the year for digitalisering av Norske Bedrifter.

Microsoft Modern work
AGS Microsoft partner emblem
Mennesker rundt møtebord - AGS IT-partner Vestfold

Smart rådgivning

Med rådgivere innen digitalisering og ledelse analyserer vi dine forretningsprosesser. Avdekker gap mellom dagens situasjon og ønsket situasjon. Lager en IT-strategi og utviklingsplan for deg. Rådgiverne går gjennom bruken av Microsoft plattformen, og foreslår enkle grep som kan effektivisere, øke sikkerheten og skape vekst i bedriften.

Kontakt oss

Åpningstider

Mandag – Fredag: 08.00 – 16.00

Send oss gjerne en melding ved å fylle ut kontaktsskjemaet, så kontakter vi deg så fort vi er ledige.